Tel: +35932940444

top banner the company

glassworks minimun quantity

valglass sxediasmos left BG

valglass diakosmisi left BG

Специални форми

special

Newsletter

Абонирайте се за бюлетин.
Преглед на всички бюлетини тук.

Видео от производството

Профил

glassworks profile 2017

Освен традиционни изделия, ние сме специализирани в създаването на бутилки и буркани в различни форми. Започвайки от оригинална идея за ново изделие, ние проектираме и произвеждаме заготовките и цялото оборудване необходимо за производството. За специфичните бутилки и буркани, нашата компания предприема, от името на клиента патентоване на дизайна в организацията за промишлена собственост, който е валиден в Европейския съюз. За нас всяко изделие е предизвикателство, а мотото ни е, че нищо не е невъзможно.

Благодарение на нашата гъвкавост, ние можем да произведем бутилки и буркани с вместимост от 5 мл до 5000 мл, в количества то 30 000 броя и повече в разнообразни цветове, като кремък, зелено, маслинено зелено, кехлибарено и синьо.

Ние, също така, правим и различни и декорации на бутилките, например матиране, боядисване и печат, което придава добавена стойност на вашия уникален продукт.

За пълното обслужване на нашите клиенти, ние предлагаме и всички необходими аксесоари (като капачки) за нашите стъклени продукти.

grafiko profil bg new

За нас

ГЛАСУОРКС ООД e фирма търгуваща със стъклени бутилки и буркани. Нашите бутилки са подходящи за вина, зехтин, безалкохолни и алкохолни напитки, а бурканите ни могат да се използват за храни, подправки и др.

Контакти

 
Glassworks Ltd
32 Severno ot gara Filipovo str., 4003 Plovdiv, PB9, Bulgaria
 
Тел. Експорт:
+35932940444
 
Тел. Вътрешни пазари:
+35932332422
 
FAX : +35932331116